Чоловіки-ПМС: Даша Астаф’єва, Слава Камінська, Ані Лорак та інші співачки, які мали токсичних наречених

Не всім вдається стати щасливими і на сцені, і в особистому житті. Пригадуємо невдалі історії коханні відомих українських співачок, які мали токсичних наречених

Відомі українські співачки – справжні залізні леді. Та схоже, що не кожній вдалось знайти чоловіка, який би поважав їхню силу волі. Розповідаємо про токсичних колишніх зірок та про те, як їм вдалось побороти негативний вплив чоловіків.

Слава Камінська

Слава та Едгар Камінські
Слава та Едгар Камінські

Слава та Едгар Камінські були чи не найпопулярнішою парою України, втім пізніше стало відомо, що вони розлучились. Довгий час екскохані замовчували реальні причини, проте потім стало відомо, що пластичний хірург був незадоволений нібито надмірним бажанням дружин поліпшувати свою зовнішність. Крім того, Едгару Камінському не сподобались ревнощі зі сторони Слави.

Даша Астаф’єва

Даша Астаф'єва та Артем Кім
Даша Астаф’єва та Артем Кім

Українська знаменитість довгий час будувала стосунки з бізнесменом Артемом Кімом та навіть хотіла народити від чоловіка дітей. Втім, пізніше виявилось, що після 5 років подружнього життя вони розійшлись. У коментарі для журналістів зірка зазначила, що їхні стосунки просто себе вичерпали. Зірка також зізналась, що на розірвання стосунків вплинуло і судові процеси проти бізнесмена – його звинуватили у розкраданні державних коштів на суму майже 27 мільйонів гривень.

Ані Лорак

Ані Лорак з колишнім чоловіком і донькою
Ані Лорак з колишнім чоловіком і донькою

Колишній чоловік опальної співачки неодноразово визнавав, що насправді їхній шлюб розпався через нього. За численними чутками, ще під час стосунків Ані Лорак була змушена терпіти зради екскоханого та батька її доньки, втім врешті-решт знаменитість не витримала та розірвала шлюб. Хоча офіційно співачка не коментувала розлучення, Мурат Налчаджиоглу визнавав свою провину.

Анна Сєдокова

Анна Сєдокова
Анна Сєдокова

У минулому відома співачка зіткнулась з аб’юзом – її колишній постійно принижував її словами та ображав. Через сильні почуття зірка постійно намагалась виправдати екскоханого, втім пізніше вона розплющила очі на те, що відбувалось та наважилась покинути його. У спільному помешканні вона залишила все, що тоді мала, а пізніше зізналась: лишити все нажите довилось, аби мати можливість вижити.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Відома українська співачка неодноразово зізнавалась у тому, що в минулому стикалась із домашнім насиллям. Колишній хлопець співачки дозволяв собі підіймати на неї руку, а Полякова терпіла, адже кохала його. Врешті-решт знаменитість вирішила покинути чоловіка, а він підпалив її квартиру. Пізніше 17-річну Полякову перехопили біля нічного клубу та ледве не забили на смерть. Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження, та пізніше він був політиком у Вінниці.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.