Не пощастило в коханні, пощастить у кар’єрі: що відомо про особисте життя Падалко, Таран й інших ведучих “ТСН”

Українці уважно стежать за найвідомішими жінками "1+1", проте не кожен знає, як склалось їхнє особисте життя. Читайте у нашому матеріалі, кому пощастило в коханні, а кому – не дуже

Вся Україна дуже добре знає обличчя та голоси цих телеведучих. Люди починають свій день та завершують його зі знайомими журналістками. Українці завжди чекають від них хороших новин, а найвідоміші жінки “ТСН” сумлінно виконують свою роботу, попри всі труднощі, які можуть скластись у їхньому житті. Завдяки таланту та важкій праці їм безперечно пощастило в кар’єрі, а от чи вдалось журналісткам знайти своє щастя в особистому житті, читайте далі.

Лідія Таран

Донька Лідії Таран
Донька Лідії Таран

У минулому відома телеведуча будувала стосунки з не менш відомим Андрієм Доманським. Закохані перебували у цивільному шлюбі та мають спільну доньку, втім бути щасливими разом їм не судилось. Доманський вважає, що їхні стосунки не склались через те, що Таран – кар’єристка. Втім, сильна та цілеспрямована жінка зізнавалась, що хотіла б бути разом із сильним чоловіком, який б зміг стати її підтримкою.

Алла Мазур

Син Алли Мазур
Син Алли Мазур

Своє особисте життя телеведуча оберігає як зіницю ока. 2008 року Алла Мазур народила свого сина Артема, якого виховує самостійно. За 14 років публіці не вдалось дізнатись імені батька сина журналістки, адже сама Мазур не воліє розголошувати особистість свого екскоханого. Нині можна лише здогадуватись, чи кохає когось телеведуча, чи залишається самотньою.

Марічка Падалко

Сім'я Марічки Падалко
Сім’я Марічки Падалко

А ось Марічці Падалко пощастило і в особистому житті, і в кар’єрі. Українська телеведуча перебуває у стосунках з Єгором Соболєвим. Хоча майбутні закохані не одразу змогли почати стосунки, зараз вони виховують трьох дітей, двох доньок та сина, та неймовірно сильно кохають одне одного. Поруч з Соболєвим Падалко буквально розквітнула.

Наталія Мосейчук

Родина Наталії Мосейчук
Родина Наталії Мосейчук

У першому шлюбі Мосейчук народила сина, проте ім’я свого колишнього й досі тримає в секреті. З другим чоловіком, фінансистом Іллею, журналістка познайомилась вже за часів своєї популярності. Закохані разом виховують спільного сина. Пару можна сміливо назвати однією з найміцніших в шоубізнесі, а в їхніх стосунках панує справжнє щастя та взаємоповага.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.