Зріст, вага і дівоче прізвище: ТОП-10 цікавих фактів про наймолодшу першу леді України Олену Зеленську

Про Олену Зеленську знають всі, втім не кожному відомі цікаві факти з її біографії. Ми підготували підбірку найцікавіших історій, пов'язаних з першою леді України

Перша леді України часто з’являється на публічних заходах, веде благодійну діяльність, а також активно долучається до культурного розвитку країни. Втім, про це говорити марно, адже ледве не кожен українець знає про професійну частину життя Олени Зеленської. Саме тому час поговорити про найцікавіші факти з минулого першої леді, про які відомо не всім.

1

Олена Зеленська має витончену фігуру та при зрості майже 166 сантиметрів, за відкритими даними в Інтернеті, важить 55 кілограмів. Варто зазначити, що перша леді має витончений стиль. Раніше ми писали про найкращі образи Олени Зеленської 2022 року.

2

Перша леді України народилась у Кривому Розі, а до одруження зі своїм однокласником Володимиром Зеленським носила дівоче прізвище Кияшко. До слова, дівоче ім’я Олени Зеленської не є дуже поширеним в Україні. Так, згідно з даними сайту “Рідні“, у країні всього 1686 носіїв цього прізвища.

3

У школі Олена Зеленська була творчою дитиною та була буквально королевою самодіяльності. Ні одна ініціатива не проходила повз Кияшко, проте пов’язувати життя з творчістю вона не захотіла. За наполяганням батька перша леді здобула диплом архітектора.

Перша леді України, фото з Інстаграму Олени Зеленської
Перша леді України, фото з Інстаграму Олени Зеленської

4

Майбутні закохані жили ледве не на одній вулиці, а навчались у паралельних класах. Проте, за шкільних часів ні Володимир, ні Олена не звертали одне на одного увагу – вони були зайняті кожен своїм життям.

5

Вперше доля звела майбутніх закоханих на перших курсах університету. Тоді Олена поверталась додому з записаним на касету фільмом “Основний інстинкт”, коли зіткнулась з Володимиром. Зеленський випросив у майбутньої дружини касету, а Олена залишила на ній свій номер.

6

Своєю найкращою подругою Олена Зеленська вважає Олену Кравець. До слова, чоловік зірки “Кварталу 95” Сергій Кравець хрестив старшу доньку подружжя – Олександру Зеленську. А ось сама Кравець стала хрещеною мамою Олени Зеленської, адже до того перша леді була нехрещеною.

7

Олена Зеленська не пропрацювала за фахом ні одного дня. Втім, один архітектурний проєкт вона все-таки втілили в життя. Так, перша леді жартома зізнається, що їй вдалось побудувати міцну сім’ю.

Цікаві факти про Олену Зеленську, фото з Інстаграму першої леді
Цікаві факти про Олену Зеленську, фото з Інстаграму першої леді

8

До того, як стати першою леді, Олена Зеленська була абсолютно непублічною людиною. Вона рідко оновлювала соціальні сторінки та без особливого прагнення долучалась до публічності чоловіка.

9

В одному з інтерв’ю український президент зізнавався, що він ніколи не цікавився модою та стилем, а його гардеробом завжди займалась дружина.

10

Олена Зеленська стала наймолодшою першою леді України за всю історію Незалежності. 2019 року, рік обрання Володимира Зеленського президентом, їй виповнився 41 рік.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?