Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Матвієнко нарізали тонну олів’є для українських захисників: “Салат для солдат”

Після 24 лютого 2022 року багато українських знаменитостей присвятили себе добрим справам, волонтерській і благодійній діяльності. Родина Матвієнко і Мірзояна також.

Тоня Матвієнко на новорічні канікули повернулася додому з Великобританії, де вона тимчасово живе з молодшою донькою через війну в Україні. Артистка насолоджується часом поряд з улюбленою мамою Ніною Матвієнко і коханим чоловіком Арсеном Мірзояном, за якими дуже сумує в еміграції.

Зіркова родина відправилася в Яремче та поєднує відпочинок з добрими справами. В своєму Інстаграм-блозі Тоня Матвієнко розповіла, чим вони займалися:

Романтік СПА Готель разом з Арсеном, мамою і мною сьогодні долучились до багаторічного проекту “Салат для солдат — 9”, заснованого волонтером Юрієм Тирою та його командою. Сьогодні ми нарізали 1 тонну інгредієнтів для новорічного салату Олів’є нашим захисникам та захисницям. Три автівки, 1 тонна салату, смаколики, мандарини вирушать по лінії фронту від Романтік СПА Готелю, а всього у рамках цього проекту вирушать 17 автівок і 10 тонн салату, щоб подарувати нашим героям радість та позитив. Об’єднуючись ми перемагаємо

, – написала співачка.

На знімках в публікації Тоня, Ніна Матвієнко і Арсен Мірзоян постали в фартухах і кулінарних перчатках під час нарізання салату.

Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Матвієнко нарізали тонну олів'є для українських захисників
Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Матвієнко нарізали тонну олів’є для українських захисників

Користувачі Мережі подякували зіркам за те, що вони не залишаються в стороні і роблять будь-що на благо України.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян познайомилися в шоу “Голос країни”. Коли між ними виникли почуття, співак прийняв рішення розлучитися зі своєю першою дружиною і зійшовся з Антоніною. У пари є 6-річна дочка Ніна, а також діти від минулих шлюбів.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!