Як склалася доля сестри Софії Ротару: чому Ауріка була весь час у тіні мегазнаменитої родички

Софія Ротару зростала в багатодітній родині. Всім шести дітям передався співочий талант татуся, який мріяв стати артистом, але не склалося. А от багатьом із дітей вдалося опанувати музичну стезю в житті. Наприклад, Ауріці Ротару.

Аурелія була найменшою дитиною в родині Ротарів. На сцену дівчинка сміливо виходила, починаючи з 4 років і завжди мріяла стати співачкою. Тож після школи пішла шляхом старшої сестри Софії і вступила до Черновицького музичного училища, а мешкала в обласному центрі в іншої сестрички Лідії, яка виступала в “Черемоші”.

Якось Ауріка прийшла на концерт до родички, а керівник ансамблю запропонував їм заспівати дуетом. Після цього Ротару-молодшу запросили до фольклорного гурту. Софія вже на той час була доволі відомою співачкою, тож цікавість до творчості її сестер на радянських теренах просто зашкалювала. Згодом Лідія відмовилася від співочої кар’єри, а Ауріка разом із чоловіком Володимиром Пигачем переїхала до Києва, в усьому намагаючись наслідувати більш успішну сестру.

Ауріка Ротару прожила в шлюбі з Володимиром Пигачем 20 років

Звісно, досягнути слави Софії Ротару їй не вдалося, але певний інтерес, як до сестри зірки, вона у публіки викликала. Щоб її повністю не ототожнювали з родичкою, Ауріка перефарбувала волосся в білий колір.

За 3 роки, коли овдовіла Софія, подібна трагедія сталася і в родині Ауріки. Після 20 років шлюбу вона поховала чоловіка Володимира. Він ніколи не скаржився на здоров’я, тому звістка про смерть шокувала жінку. Вона навіть хотіла завершити співочу кар’єру після цього, але старша сестра змусила поїхати разом на гастролі, і таким чином повернула згорьовану родичку до життя.

Сестри Софія і Ауріка Ротару часто виступають разом

Різниця у віці між сестрами складає 11 років. Але обидві виглядають значно молодшими за свої роки. Звісно, завдячують цьому генетиці. Але й самі ведуть здоровий спосіб життя, не переїдаючи і багато рухаючись. А ще займаються улюбленою справою, що теж важливо.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.