Як склалася доля сестри Софії Ротару: чому Ауріка була весь час у тіні мегазнаменитої родички

Софія Ротару зростала в багатодітній родині. Всім шести дітям передався співочий талант татуся, який мріяв стати артистом, але не склалося. А от багатьом із дітей вдалося опанувати музичну стезю в житті. Наприклад, Ауріці Ротару.

Аурелія була найменшою дитиною в родині Ротарів. На сцену дівчинка сміливо виходила, починаючи з 4 років і завжди мріяла стати співачкою. Тож після школи пішла шляхом старшої сестри Софії і вступила до Черновицького музичного училища, а мешкала в обласному центрі в іншої сестрички Лідії, яка виступала в “Черемоші”.

Якось Ауріка прийшла на концерт до родички, а керівник ансамблю запропонував їм заспівати дуетом. Після цього Ротару-молодшу запросили до фольклорного гурту. Софія вже на той час була доволі відомою співачкою, тож цікавість до творчості її сестер на радянських теренах просто зашкалювала. Згодом Лідія відмовилася від співочої кар’єри, а Ауріка разом із чоловіком Володимиром Пигачем переїхала до Києва, в усьому намагаючись наслідувати більш успішну сестру.

Ауріка Ротару прожила в шлюбі з Володимиром Пигачем 20 років

Звісно, досягнути слави Софії Ротару їй не вдалося, але певний інтерес, як до сестри зірки, вона у публіки викликала. Щоб її повністю не ототожнювали з родичкою, Ауріка перефарбувала волосся в білий колір.

За 3 роки, коли овдовіла Софія, подібна трагедія сталася і в родині Ауріки. Після 20 років шлюбу вона поховала чоловіка Володимира. Він ніколи не скаржився на здоров’я, тому звістка про смерть шокувала жінку. Вона навіть хотіла завершити співочу кар’єру після цього, але старша сестра змусила поїхати разом на гастролі, і таким чином повернула згорьовану родичку до життя.

Сестри Софія і Ауріка Ротару часто виступають разом

Різниця у віці між сестрами складає 11 років. Але обидві виглядають значно молодшими за свої роки. Звісно, завдячують цьому генетиці. Але й самі ведуть здоровий спосіб життя, не переїдаючи і багато рухаючись. А ще займаються улюбленою справою, що теж важливо.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.