Кошевий проговорився про таємницю Олени Зеленської

Він розповів, чим займається перша леді.

Євген Кошевий розповів, що дружина Володимира Зеленського продовжує працювати над проектом «Квартал-95». За його словами, перша леді пише жарти для гумористичного шоу «Жіночий квартал». Комік додав, що вона поєднує цю роботу із обов’язками першої леді.

«Це їхній проект. І «Жіночий квартал» існує завдяки цій авторській групі. Тому пише, так, у вільний від роботи час», – повідомив артист.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Кошовий також нагадав, що свого часу Олена не підтримувала рішення чоловіка піти у політику. Їй знадобився час, аби звикнути до ролі першої леді.

«Вона сама казала, що була проти того, щоб Володимир Олександрович ішов на головну посаду країни. Звичайно, важко. Важко справлятися з тим, що навалюється кожен день», – зазначив артист.

Популярне

Схожі статті

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.