Не просто Вовочка: відомі та впливові українські Володимири – Зеленський, Остапчук, Кличко та їхні заслуги

Публіка вже довгі роки захоплено спостерігає за життям і професійною діяльністю найвідоміших Володимирів України, яких важко назвати просто "Вовочкою". Пригадуємо, як все починалось

В українському медіаполі та шоубізнесі “крутиться” чимало відомих Володимирів. Розповідаємо, чим прославились і як починали свою кар’єру найвідоміші з них.

Володимир Зеленський

Чинний президент України починав свою кар’єру у зовсім іншій сфері. Публіка дізналась про Зеленського завдяки його відмінному почуттю гумору та акторській майстерності. Знаменитість, як і багато його колег по творчості, починав на сцені КВК, а пізніше разом з іншими членами команди започаткував “Квартал 95”. Довгий час Володимир Зеленський тішив українців жартами, доки серйозно не замислився над політичною діяльністю.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

2019 року Зеленський покинув свою творчу та гумористичну діяльність і став президентом України. Перша леді Олена Зеленська в одному з інтерв’ю чесно зізналась, що спершу вона не “загорілась” ідеєю чоловіка пов’язати своє життя з політикою, втім зараз вона завжди й в усьому підтримує свого коханого.

Володимир Остапчук

Відомий український шоумен і телеведучий здобув свою популярність завдяки беззаперечній майстерності та вмінню правильно вести ті чи інші шоу. 2009 року майбутня знаменитість переїхав до Києва, де почав проходити курси телеведучого. Довгий час він працював на Першому автомобільному каналі, а чи не найважливіша подія у житті Остапчука, яка допомогла йому стати відомим на всю Україну ведучим – це Євробачення  2017 року.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Тоді знаменитість разом зі своїми колегами Мірошниченком і Скічком пройшов кастинг на місце телеведучого та провів подію, що відбувалась у Києві.

Володимир Кличко

Один із найвідоміших спортсменів України почав займатись боксом у 13 років, а сьогодні є володарем звання чемпіону світу з боксу у важкій ваговій категорії. 1985 року родина Кличків переїхала з Казахстану до України, де юний Володимир і почав отримувати нагороду за нагородою. 1994 Кличко став володарем титулу чемпіона Європи з боксу серед юніорів, пізніше взяв золото на Всесвітніх іграх військовослужбовців, що відбувались в Італії.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Професійну кар’єру спортсмена Володимир Кличко почав, коли разом з братом Віталієм доєднався до німецького клубу, де їхнім тренером став Фріц Здунек. Загалом спортивна кар’єра Кличка тривала з 1996 до 2017 року – за цей час Володимир “взяв” чимало нагород.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.