Учасник “МастерШеф” Віктор Перехрест розповів, як склалося його життя після шоу: не розчарував Ектора Хіменеса

Відомий український кухар після участі в проєкті МастерШеф мав тернистий і цікавий шлях. Де врешті-решт опинився Перехрест і чим зараз займається?

Телеглядачі швидко полюбили Віктора Перехреста за його відкритість та щирість. Судді завжди відзначали прагнення кулінара опанувати нові знання та навички, а шанувальникам найбільше припали до душі емоційність та доброта чоловіка. Віктор Перехрест зростав у родині без батька, а мати хлопця важко працювала, аби забезпечити своїх двох синів.

Оскільки Перехрест є старшим братом, чимало обов’язків свого часу лягло на його плечі. Проте, хлопець ніколи не жалівся на потребу працювати. Ба більш, на шоу МастерШеф Віктор пішов лише заради того, щоб покращити життя своєї родини. Після участі в телепроєкті життя Перехреста склалось цікаво, а шлях до мети виявився насиченим.

Чим зараз займається відомий український кулінар
Чим зараз займається відомий український кулінар

Де зараз Віктор Перехрест і чим займається

Після завершення шоу “МастерШеф-4” Віктор Перехрест почав працювати в столичних закладах. Знаменитість був шеф-кухарем у низці респектабельних закладів. Пізніше Перехрест загорівся ідеєю покращення рівня харчування дітей, тому став шеф-кухарем у скаутському таборі. За довгі роки Віктор має чималий досвід у кулінарії.

Знаменитість зізнавався, що певний час він не був впевнений, чи варто йому пов’язувати своє життя з кулінарією та довго шукав себе. Врешті Перехрест усвідомив. що його призвання – це кухня. До початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України Віктор Перехрест взяв участь в новому сезоні кулінарного проєкту – Битві сезонів.

Віктор Перехрест з телешоу МастерШеф
Віктор Перехрест з телешоу МастерШеф

На початку квітня 2022 року на офіційній сторінці шоу МастерШеф в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, присвячений Віктору Перехресту. В публікації йшлось про те, що після початку повномасштабного вторгнення кулінар тимчасово покинув кухню та пішов у лави парамедиків. Тоді чоловік зізнався, що він вирішив допомагати тим, хто цього потребує не їжею, а медициною. Попри те, що Перехрест працював у скаутському таборі, а отже має досвід польової кухні, він таки став парамедиком.

Зараз допомагаю жителям різних містечок, які справді потребують медичної допомоги. Роблю уколи, знеболюю, повертаю до тями

– прокоментував Віктор з МастерШефу.

Віктор Перехрест і Тетяна Литвинова з МастерШефу
Віктор Перехрест і Тетяна Литвинова з МастерШефу

Попри свій завантажений графік та повномасштабну війну відомий український кулінар не полишає кухні та продовжує займатись тим, що його надихає найбільше.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.