Чому Олег Винник покинув Таюне: вся правда про стосунки артистів та справжню дружину повелителя вовчиць

Хоча відомий український співак щосили намагається приховати всі деталі про своє особисте життя, дещо таки стало відомо. Що відбувається в стосунках Олега Винника та що відомо про його справжню дружину?

Олег Винник створив сценічний образ затятого холостяка та серцеїда, проте насправді артист є дуже щирою та доброю людиною. Разом зі своєю дружиною він виховує сина та живе у справжній сімейній ідилії. Можливо, саме завдяки тому, що відомий співак мовчить про своє щастя, йому вдається його берегти та примножувати. Проте, деякі цікаві факти таки просочились до мережі.

Олег Винник покинув Таюне заради кар’єри

Що відбувається між Олегом Винником і Таюне
Що відбувається між Олегом Винником і Таюне

У загадкових стосунках зіркової парочки насправді все добре, а покинув Винник свою кохану лише на сцені. Так, довгий час український співак і його бек-вокалістка Таюне виступали разом, втім пізніше Таїсія Сватко захотіла будувати сольну кар’єру. Наразі зірка взяла творчу перерву, проте її сольні пісні вподобало чимало українських шанувальників.

Дружина та син Олега Винника

Весілля Таїсії Сватко та Олега Винника відбулось після здобуття вищої музичної освіти. Тоді їхні стосунки не були такою таємницею, тому багато деталей запам’ятали викладачі. Одного разу вони розповіли журналістам, що ісрка між Винником і Таюне виникла одразу. До слова, свідки весілля в Україні також знайшлись. Ними виявились односельці знаменитої пари, які зізнались, що весілля закохані гуляли аж на два села.

Олег Винник і Таїсія Сватко одружились дуже давно
Олег Винник і Таїсія Сватко одружились дуже давно

Пізніше в артистів з’явилась дитина – син Веніамін. В середині 2000-х Олег Винник давав інтерв’ю для німецького видання, в якому зізнався, що нещодавно його кохана дружина та син переїхали до нього в Німеччину. Знаменитість тоді зазначив, що він безмежно вдячний дружині за те, що вона приїздила до нього, оскільки так йому стало набагато простіше поєднувати кар’єру та особисте життя.

Фотографії сина Олега Винника і Таїсії Сватко
Фотографії сина Олега Винника і Таїсії Сватко

Наразі точно відомо, що популярний український співак перебуває на лікуванні в Німеччині. Отже, можна припустити, що Таюне зараз мешкає поруч зі своїм чоловіком, також за кордоном. Ба більш, Веніамін Винник навчається в Німеччині, тому, ймовірно, що вся родина перебуває в зборі.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.