Токсичні стосунки: Кривошапко і Денисова, Джеджула і Леус, Мішина і Еллерт та інші скандальні пари

На жаль, не всі зіркові пари можуть похвалитись ідеальними взаєминами. Пригадуємо найбільш скандальних закоханих, стосунки яких були важкими та навіть токсичними

Стосунки двох людей – це завжди складно, а отже побудова здорових взаємин вимагає не лише схожості інтересів і почуттів, а й уміння визнавати та виправляти власні помилки. На жаль, не всім зіркам вдалось одразу знайти свою споріднену душу, тому в шоубізнесі достатньо історій невдалих й іноді навіть токсичних стосунків. Пригадаємо пари, взаємини яких були доволі складними.

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова
Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Український співак і скандально відома російська хореографиня перебували у шлюбі рік, проте врешті-решт знаменитості вирішили таки розлучитись. Стосунки зіркової парочки були гідні декількох голлівудських нагород, а їхні сварки тягнули на сцени зі справжніх блокбастерів – саме так Кривошапко описував взаємини зі своєю колишньою дружиною.

Після розлучення український співак висловлювався про причини розставання з Тетяною Денисовою. За словами Кривошапка, для цього було багато передумов, зокрема різниця у віці понад 10 років, складний характер чоловіка, а також постійні ревнощі хореографині.

Андрій Джеджула та Юлія Леус

Андрій Джеджула та Юлія Леус
Андрій Джеджула та Юлія Леус

Шлюб цієї зіркової пари – справжня загадка. Протягом двох років вони публічно з’ясовували стосунки, а після оголосили про розлучення. Якщо ви раптом подумали, що на цьому цікава історія завершується, то ні. В особистих блогах зірки почали звинувачувати одне одного в домашньому насиллі.

Юлія Леус заявляла, що неодноразово ставала жертвою насилля зі сторони Джеджули, а той, своєю чергою, публікував фото з синцем під оком і заявляв, що перебував в аб’юзивних стосунках. Нещодавно Андрій Джеджула й зовсім зізнався, що його колишня використовувала лайку для звернення до нього.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Зіркова українська пара мала дуже красиву історію зародження почуттів одне до одного. Вони зустрілись на телепроєкті Холостячка та швидко відчули іскру між собою. Після завершення шоу Ксенія Мішина та Олександр Еллерт почали зустрічатись, втім їхні стосунки доволі швидко завершились.

Пізніше українська актриса коментувала розлучення зі своїм коханим. Так, за словами Ксенії Мішиної, в їхніх стосунках було багато сварок і непорозумінь, а постійні емоційні гойдалки змушували дівчину відчувати багато болю. Саме тому, зізналась зірка, вони розійшлись.

Схожі статті

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.