Яку комуналку Алла Пугачова і Максим Галкін платили, коли жили в п’ятиповерховому замку: кількість нулів лякає

Зараз зіркове російське подружжя вже переїхало жити за кордон, проте раніше Пугачова і Галкін довго мешкали в помпезному замку. Скільки коштів зірки витрачали на оплату комунальних послуг у п'ятиповерховому заміському будинку?

Алла Пугачова і Максим Галкін свого часу прославились не лише творчими здобутками, гучним весіллям, а й тим фактом, що довгий час мешкали в оселі, яку легше назвати музеєм, ніж приватним будинком. П’ятиповерховий замок Алли Пугачової та Максима Галкіна вражає масштабами. Колишнє помешкання зірок з розмахом оздоблене не лише ззовні, а й зсередини.

Наразі відома парочка вже переїхала жити за кордон, а свій шикарний замок Пугачова і Галкін, за повідомленнями інсайдерів, вони виставили на продаж. З цієї нагоди пропонуємо пригадати, на яку суму “тягнули” комунальні послуги та скільки грошей на утримання помешкання доведеться витрачати його новим господарям.

Так виглядає шикарний замок Примадонни та її чоловіка в підмосков'ї
Так виглядає шикарний замок Примадонни та її чоловіка в підмосков’ї

Яку комуналку платили Пугачова і Галкін

Хоча зіркове подружжя не розповідали про суму, яку щомісяця виділяли на сплату комунальних послуг, ця інформація не залишилась засекреченою. Елітний район, в якому свого часу жили Пугачова та Галкін, також населяють й інші представники російського бомонду. Відомий російський політик і продюсер Андрій Разін зізнався, скільки йде грошей на утримання помешкання в селі Грязь.

Ні Пугачова, ні Галкін ніколи не жалілись на безгрошів’я, тому приховувати чи заперечувати той факт, що оплата комунальних послуг сягає десятків тисяч рублів не стали. Так, Андрій Разін, який придбав собі будинок у сусідньому населеному пункті, розповів журналістам, що комуналка становить близько 80 тисяч рублів.

Орієнтовно можу сказати, скільки коштують комунальні платежі у Грязі, де в нього [Максима Галкіна – ред.] з Пугачовою замок. Я купив поряд, у Мєшково. Думаю, близько 80 000 рублів на місяць

– прокоментував колега та друг зіркового подружжя.

Пугачовій і Галкіну було дорого утримувати замок у підмосков'ї
Пугачовій і Галкіну було дорого утримувати замок у підмосков’ї

Варто зазначити, що в росії ця сума еквівалентна близько 7 прожитковим мінімумам. Тож, щомісяця знаменитості витрачали лише на сплату комунальних послуг гроші, на які середньостатистичний росіянин міг комфортно жити не один місяць.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.