Чому Оксана Марченко пішла з СТБ: вся правда про роботу телеведучої з Ігорем Кондратюком

Скандально відома українська телеведуча, а тепер "зірка у вигнанні", розповіла, чому пішла з "Україна має талант" та "Х-Фактору" після довгих років роботи на телеканалі "СТБ"

Оксана Марченко свого часу прославилась завдяки роботі на популярному українському телеканалі СТБ. Знаменитість була ведучою шоу “Х-Фактор” та “Україна має талант”, а глядачі полюбили ведучу за її артистичну харизму. З часом Оксана Марченко покинула роботу на СТБ, а персоною нон грата серед українців стала через підтримку свого чоловіка Віктора Медведчука.

Раніше знаменитість зізнавалась, чому покинула телеканал. В одному з інтерв’ю для проросійського видання Оксана Марченко зазначила, що її змусили написати заяву на звільнення, а такі утиски були політичною дискредитацією. Втім, якщо декілька років тому таке виправдання українська авдиторія могла терпіти, то тепер лобіюванню проросійських поглядів не може бути ніякого пояснення.

Чому Оксана Марченко пішла з телеканалу СТБ
Чому Оксана Марченко пішла з телеканалу СТБ

2017 року знаменитість звільнилась з телеканалу “СТБ”, а пізніше стало відомо, як саме це відбулось. За словами Оксани Марченко, до неї додому приїхав керівник StarLightMedia з метою вмовити телеведучу написати заяву на звільнення за власним бажанням. Скандально відома знаменитість пригадала, що тодішній керівник StarLightMedia висловлював багато аргументів, чому зірка має покинути СТБ, проте, за словами Марченко, все зводилось до того, що вона “стала небажаною персоною”.

У продовження образу “багатостраждальної дружини народного героя” Оксана Марченко заявила, що таки не витримала пресингу з боку керівництва СТБ і таки звільнилась.

Стосунки Марченко та Кондратюка

Особливо шанувальників цікавили взаємини Оксани Марченко з її колегою Ігорем Кондратюком. Разом вони працювали на “Х-Факторі”.

Марченко і Кондратюк
Марченко і Кондратюк

Ще у квітні відомий український шоумен зізнався, що ніколи не вважав Оксану Марченко подругою або навіть близькою товаришкою. За словами Ігоря Кондратюка, вони були виключно колегами. Ба більш, ще 2014 року зірки посварились через російську агресію на Сході України. Тоді, зізнається Кондратюк, він зрозумів, що ніколи не зможе знайти спільної мови з Марченко. Зараз знаменитість не стежить ні за її словами, ні за її персоною загалом.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.