Потап зважився розповісти про свою істинну думку з приводу результатів Голосу

Продюсер неоднозначно висловився про проект.

Репер і продюсер Потап, який був тренером десятого сезону вокального шоу «Голос країни», вирішив прокоментувати проект і його результати. Цю тему він обговорив разом зі своїми колегами – Олексієм Завгороднім і лідером групи «O.Torvald» Женею Галичем під час запису програми «2POPodcast» для YouTube-каналу.

Олексій Потапенко помітив тенденцію, що виграє не учасник з найбільш сильними вокальними даними, а його цікава життєва історія.

«Якби це було змагання зі спортивного порядку, то тоді, звичайно, перемагав би найсильніший. А в «Голосі» перемагає не найсильніший вокаліст,  так склалося, що почала перемагати з року в рік історія, персонаж. Але не будь-який проект має назву «Голос» … І люди голосують, голосують чесно і, мало того, тільки за українців», – переконаний репер.

Потап згадав про той факт, що в двох сезонах дитячого проекту перемагали учасники з інших країн, а в вокальному протистоянні серед дорослих перше місце завжди діставалося українцям.

«Українці голосують за українців. Навіть якщо українець вокаліст не найкращий, але у нього хороша історія, а поруч стоять казах, казашка і співають на два порядки краще, ніж українець. А ще українець з команди Тіни Кароль … Тоді перемагає українець », – зазначив Потап.

Продюсер також поділився, як тренерам придумують образи, які будуть цікаві глядачеві.

«MONATIK тому, що він популярний, йде вгору, летить як комета, розвивається. Потап і Настя … Як без легенди? У минулому знаменитий дует на сцені, тепер дует як чоловік і дружина, приклад люблячої сім’ї. Тіна Кароль, тому що співачка і як ототожнення всіх жінок, які себе бачать в ній і точно так же співпереживають її трагедії, з нею співають, сумують. Дан Балан як секс-символ», – розклав все по поличках Потап.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.