Були друзями: Зібров і Повалій, Камалія і Кіркоров, Лорак і Подкопаєва та інші зірки, яких розділила політика

Раніше в шоубізнесі було дуже багато зіркових друзів, які не лише працювали, а й розважались і відпочивали разом. Проте, 24 лютого стало вирішальним днем для збереження стосунків деяких знаменитостей

Війна принесла Україні та українцям дуже багато горя, проте разом з тим навчила розбиратись в людях та прибирати зі свого життя тих, хто негідний уваги та почуттів. Раніше чимало представників українського та російського шоубізнесу водили дружбу, проте після 24 лютого багато “зіркових парочок” припинили спілкування. Хтось обійшовся тихим прощанням, у той час як інші публічно “послали” своїх ексдрузів. Розповідаємо про найгучніші історії.

Павло Зібров і Таїсія Повалій

Нещодавно уродженка України та колись шанована співачка дала інтерв’ю для російського видання, в якому висловилась на підтримку війни та зазначила, що вона з росією. В коментарі для журналістів артистка назвала війну “временем справедливости”.

Павло Зібров і Повалій
Павло Зібров і Повалій

Український співак Павло Зібров, який раніше товаришував зі скандально відомою артисткою, звернувся до експодруги. Знаменитість зазначив, що для нього більше не існує Таїсії Повалій, а за подібні висловлювання він запропонував позбавити її не лише звання народної артистки України, а й громадянства країни загалом.

Камалія та Філіп Кіркоров

Одна з найвідоміших дружніх пар в шоубізнесі також повністю припинила своє спілкування після початку повномасштабної війни. Раніше Камалія коментувала ставлення до свого колись найкращого друга Філіпа Кіркорова. Так, українська співачка впевнена, що артист залежить від президента росії.

Камалія та Філіп Кіркоров
Камалія та Філіп Кіркоров

Проте, зізнається Камалія, вона вважає, що насправді в нього зовсім інша думка. Знаменитість розповіла, що намагалась достукатись до Кіркорова, надсилала йому відео та фото всього, що відбувається в Україні, проте він просто ігнорував повідомлення.

Ані Лорак та Лілія Подкопаєва

Скандально відома співачка та українська спортсменка – куми. Хоча раніше їхнє спілкування було дуже близьким, зараз таких взаємин не побачити. Після початку повномасштабного вторгнення стосунки Лорак і Подкопаєвої погіршились.

Ані Лорак та Лілія Подкопаєва
Ані Лорак та Лілія Подкопаєва

З 24 лютого зірки не спілкуються, а українська спортсменка навіть не намагалась писати Лорак першою, адже, зізнається Подкопаєва, іноді мовчання буває набагато інформативнішим, ніж потік слів.

Вікторія Варлей і Регіна Тодоренко

Відома українська актриса Вікторія Варлей раніше дуже добре товаришувала зі своєю колегою Регіною Тодоренко, яка народилась та виросла в Одесі, проте переїхала будувати кар’єру до росії. Знаменитості спілкувались не лише з робочих питань, а й вільний час полюбляли проводити разом. Втім, останнім часом їхні стосунки вже далеко не дружні.

Вікторія Варлей і Регіна Тодоренко
Вікторія Варлей і Регіна Тодоренко

Знаменитість зізналась, що востаннє бачилась з нею у США, коли Тодоренко була на останніх місяцях вагітності. Тоді вона прямо запитала в Регіни, чому та мовчить про війну в рідній країні. Зірка зазначила, що їй дуже важко, оскільки її чоловік – росіянин. Водночас Тодоренко зізналась, що пропонувала своїм батькам виїхати з Одеси, але вони залишились жити вдома.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.