Шикарні машини Насті Каменських, Олі Полякової, Ірини Білик, Олега Винника і Потапа: живуть на широку ногу

Відомі зірки заробляють достатньо, аби дозволити собі їздити на хороших автомобілях. Детальний огляд автопарку найпопулярніших українських знаменитостей

Особисте життя зірок захоплює інтерес авдиторії не менше, ніж їхня творчість та сценічна діяльність. Більшість знаменитостей полюбляють ділитись зі своїми шанувальниками подробицями, але все-таки залишається багато певна група артистів, які воліють приховати абсолютно все. Втім, від уважних очей їхніх прихильників і папараці нічого неможливо сховати.

Якщо вам давно було цікаво дізнатись, на яких автомобілях їздять відомі українські зірки, до вашої уваги детальний огляд автопарку знаменитостей.

Оля Полякова

Одна з найвідоміших українських співачок дуже часто буває далеко від дому – в роз’їздах і на гастролях. Саме тому в автопарку Олі Полякової стоїть не статусне авто, а комфортабельний “бусик” Chevrolet Explorer. Зазвичай такий транспорт трансформують під офіс чи будинок на колесах.

Машина Олі Полякової
Машина Олі Полякової

Настя Каменських

Відома українська співачка, яка почала сольну кар’єру під псевдонімом NK, їздить на люксовому автомобілі Mercedes GLS 400 d. Вартість такої машини сягає близько чотирьох мільйонів гривень. За цю суму зірка могла купити його, сьогодні ж, варто припустити, коштує машина дещо більше.

Автомобіль Насті Каменських
Автомобіль Насті Каменських

Потап

Чоловік Насті Каменських, український продюсер і музикант, надає перевагу комфорту та габаритності. Знаменитість їздить на автомобілі марки Range Rover, вартість якого сягає близько 5,5 мільйона гривень.

На чому їздить Потап
На чому їздить Потап

Ірина Білик

А ось відома українська співачка Ірина Білик їздить на модному автомобілі Tesla Model 3. Машина знаменитості є однією з найбюджетніших в українському шоубізнесі – вона коштує півтора мільйона гривень. Втім, артистка не віддала за неї й копійки, адже цей автомобіль їй подарував друг на річницю їхнього знайомства.

Автомобіль Ірини Білик
Автомобіль Ірини Білик

Олег Винник

У головного вовка країни в гаражі стоїть декілька автомобілей. Знаменитість можна помітити на пікапі Ford Raptor за майже 3 мільйона гривен. Машина є доволі зручною та місткою. Але найчастіше Олег Винник їздить на Tesla Model 3, як і його колега Ірина Білик.

На чому їздить Олег Винник
На чому їздить Олег Винник

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.