Олена Кравець пішла з 1+1 і з “Кварталу”, а Лілія Ребрик – з “Ранку з Україною”: перебралися на інший канал

Олена Кравець та Лілія Ребрик всю свою кар'єру провели на одному телеканалі, а потім різко оголосили про несподівані зміни. Чому насправді зірки перейшли працювати на інші канали?

Відомі українські актриси та ведучі Олена Кравець та Лілія Ребрик стали популярними на каналах, на яких працювали протягом довгих років. Чому шанувальники вже ніколи не побачать кумирів на старих місцях роботи, читайте в матеріалі “Однієї хвилини”.

Олена Кравець

Відома українська актриса, гумористка й телеведуча була незмінною зіркою популярного шоу “Вечірній квартал”. Знаменитість була єдиною жінкою в команді, що робило її участь ще більш особливою. Перший випуск вечірнього гумористичного шоу було трансльовано на українському телебаченні 2005 року, а востаннє Кравець взяла в ньому участь минулого року.

Олена Кравець більше не виступає у Кварталі 95
Олена Кравець більше не виступає у Кварталі 95

В інтерв’ю для Маші Єфросиніної знаменитість детально пояснила, чому шанувальники більше не бачать її на концертах “кварталівців”. За словами артистки, вона багато усвідомила під час повномасштабної війни й дійшла до висновку, що час щось змінювати. Крім того, вплинули на рішення покинути 1+1 шкірне захворювання, яке Кравець мала лікувати.

Я зрозуміла, що “злітає” з мене все, в чому я вже не я. Я не хочу просто проживати життя, коли цінність кожного дня так зросла

– зізналась артистка.

Зараз знаменитість працює на телеканалі “Дом” і веде шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець”.

Лілія Ребрик

А ось в іншої, не менш відомої актриси та телеведучої, причини звільнення дещо відрізняються. Усю свою кар’єру знаменитість працювала на каналі “Україна”. Там Лілія Ребрик здобула свою популярність і стала однією з найвідоміших ведучих країни. Втім, влітку 2022 року канал “Україна” припинив мовлення. Кінцевий власник медіа Рінат Ахметов оголосив про припинення діяльності ЗМІ, пояснивши це прийняттям закону про деолігархізацію.

Лілія Ребрик втратила роботу на каналі Україна через його закриття
Лілія Ребрик втратила роботу на каналі Україна через його закриття

Хоча це стало сильним ударом для знаменитості, вона оговталась і продовжила кар’єру на каналі “Дом”. Тепер Лілія Ребрик є ведучою програми “Дочекаюсь”, яка допомагає зустрітись людям, розлученим війною.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.