$50 тисяч від Пугачової, незвичайна фобія й інші цікаві факти: що відомо про минуле поп-діви Тіни Кароль?

Відома українська співачка Тіна Кароль давно завоювала серця шанувальників. Пропонуємо пригадати найцікавіші факти з життя та біографії знаменитості до того, як вона стала популярною

Одна з найвідоміших українських співачок Тіна Кароль сьогодні захоплює своїм сценічним образом і життєвою філософією. Знаменитість активно поповнює новими піснями свою дискографію й виступає на сцені перед тисячами шанувальників. Без перебільшень, артистка є поп-дівою України. Розповідаємо найцікавіші факти з життя Тіни Кароль.

Цікаві факти з життя відомої української співачки Тіни Кароль
Цікаві факти з життя відомої української співачки Тіни Кароль

Насправді артистка народилась з зовсім іншим ім’ям і лише після початку своєї творчої кар’єри взяла псевдонім Тіна Кароль. Батьки назвали свою доньку Тетяною, а прізвище в співачки – Ліберман. Раніше знаменитість зізнавалась, що її псевдонім уособлює сильну та незалежну жінку, яка сформувалась завдяки життєвим випробуванням і зрозуміла, що досягти успіху можна лише самотужки.

Якщо на перший погляд могло здаватись, ніби артистка – безстрашна та впевнена, то насправді Тіна Кароль має фобію. Зірка боїться собак та ставиться до друзів наших менших з особливою уважністю та настороженістю.

Що відомо про минуле Тіни Кароль
Що відомо про минуле Тіни Кароль

Золотий час кар’єри Тіни Кароль почався 2005 року в Юрмалі, коли тоді ще майбутня зірка виступила на фестивалі “Нова хвиля”. Зірка посіла друге місце, але, що найголовніше, на неї звернула увагу легендарна Примадонна. Алла Пугачова нагородила юну артистку спеціальною грошовою відзнакою в розмірі 50 тисяч доларів.

Зараз артистка самотня, адже 2013 року втратила кохання свого життя – чоловіка Євгена Огіра, який помер від раку. Тіна Кароль неодноразово зізнавалась, що буде пам’ятати та кохати його завжди. Разом з тим, зазначила зірка у своєму фільмі “Інтонації”, вона не будує серйозних стосунків, але в її “човник іноді сідають пасажири”.

Наостанок варто зазначити, що відому українську співачку вважають іконою стилю. Знаменитість завжди вражає та захоплює, на перший погляд, нестандартними, але завжди вдалими поєднаннями в одязі.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.