Повернення легендарної пари. Яма та Могилевська знову разом?

Наталія та Владислав 10 років потому відтворили популярний танець.

Сольний концерт Наталії Могилевської «Я завелась» транслювали на телеканалі «1+1» у неділю, 10 травня. Глядачі мали змогу почути як знайомі хіти, так і нові пісня.

Музичні композиції співачка доповнила танцювальними номерами. Вона виконала кілька постановок з проекту «Танці з зірками», в якому брала участь майже 15 років тому. Тоді її партнером на паркеті був Владислав Яма.

Співачка навіть випустила символічну пісню під назвою «Я сама», у кліпі на яку знявся хореограф. Під час шоу Наталія виконала легендарний хіт та станцювала разом із Ямою.

Могилевська подякувала Владиславу за уроки танців, а він поділився секретом їх довготривалих стосунків.

«Наташа, річ у тому, що танець для тебе, як і для мене, — це не просто танець, а щось більше. Тому коли ми танцювали румбу, для нас обох це був не просто танець», – підсумував хореограф.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.