Нікітюк, Цибульська, Полякова засвітилися в порушенні правил дорожнього руху: “Сплачуємо штрафи регулярно”

Зірки, сідаючи за кермо автомобіля, іноді не можуть втямити, що перетворюються на рядових учасників дорожного руху, і їм ніхто не має поступатися дорогою. От і встряють вряди-годи у неприємності, порушуючи правила.

Леся Нікітюк

Ведуча вляпалася просто під час відзначання Дня святого Валентина. Куди так поспішала Леді Ле, невідомо, але швидкість перевищила конкретно. Водійку-порушницю тут же перепинили поліціянти. Довелося на місці заплатити за власну необачність. Оштрафували блондинку на 340 гривень.

“Я до вас з усією любов’ю, а ви мені штраф”, – не змогла обійтися без жартів Нікітюк навіть у цій неприємній ситуації. До грошей Леся приклала ще й презент – печиво-валентинку в формі серця зі святковим написом. Схоже, хмельничанка відповідних висновків не зробила, бо вже у березні знову сплачувала штраф за порушення. На цей раз уже вінницьким правоохоронцям.

Оля Цибульська

Співачка вирішила, що у жіночий день дозволено паркуватися, як заманеться, й не звернула уваги на заборонний знак. Та коли повернулася туди, де залишила авто, його вже не було – машину, припарковану в недозволеному місці, забрав евакуатор.

У застосунок “Київ Цифровий” Олі надійшло повідомлення про це. Тож зітхнула з полегшенням – добре, що не угнали. Довелося сплатити 2 тисячі гривень штрафу, щоб отримати транспортний засіб назад.

Оля Полякова

Зірка поспішала додому на Інститутську з салону манікюру, тому наказала водію перетнути смугу для громадського транспорту. Дорожній корок вони оминули, але потрапили в поле зору журналістів програми “Викриття”.

Якби не зірковоз за 3 мільйони гривень, можливо б, ніхто й не звернув уваги на подібну негідну поведінку. Але ж Полякова сама хвалилася видатною машиною зі шкіряним салоном і оздобою з дерева. Штраф за подібне порушення складає 680 гривень.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.