Холостяк розсекретив подробиці майбутнього весілля

Нікіта Добринін і Дарина Квіткова розписалися під час карантину. Наразі готуються до святкування.

Учасники дев’ятого сезону «Холостяка»  Нікіта Добринін та Дарина Квіткова нещодавно взяли шлюб. На церемонії було мінімум присутніх, розповіла пара в одному з інтерв’ю. Після розпису вони поїхали до мами Дарини відзначити одруження.

Традиційне святкування вони відклали на період, коли завершиться карантин. Наразі вони готуються до традиційних весільних гулянь.

«Нам не хочеться перетворювати весілля у повністю шоу-бізнесову вечірку. Для нас важливо, щоб зберігався теплий сімейний затишок», – повідомив колишній Холостяк.

Парі свого часу доводилося приховувати стосунки, оскільки вони не могли розголошувати про свій роман до телевізійного фіналу шоу «Холостяк». Їх таємним місцем зустрічі стала набережна.

«Коли ми ховалися, хотіли побути удвох і просто прогулятися як нормальна пара, ми одягали спортивні костюми, накидали капюшони і приїжджали сюди вночі. Брали каву і просто гуляли», – пригадала Квіткова.

Вони також зізналися, що, попри картинку ідеальної пари, у них теж трапляються сварки.

«Ми щиро говоримо про те, що ми теж сваримося. У нас є свої розборки, ми теж намагаємося виховувати один одного», – зазначив Нікіта.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.