Архівні фото Ольги Сумської. Як змінювалася українська Роксолана впродовж кар’єри

Колись артистка була шатенкою.

Українська акторка Ольга Сумська на своїй сторінці в Instagram опублікувала серію фото різних років. Артистка хотіла показати фанатам, як змінювалися її образи впродовж кар’єри. Втім прихильники Сумської зауважили, що вона майже не змінилася.

Ольга Сумська зазначила, що від природи має коричневий колір волосся. Проте заради ролі Роксолани вона перефарбувалася в білявку. Їй настільки сподобався світле волосся, що вона вирішила його залишити.

Вона зізналася, що кілька разів робила спроби повернутися до природного кольору, але це було марним.

«Не секрет, що від природи я шатенка, а білявкою стала, коли зіграла Роксолану! Саме тоді мені за вечір пофарбували волосся, а на ранок я вже стояла в кадрі з новими відчуттями, які мені дуже сподобались! Декілька разів я поверталась до темного кольору, але довго не витримувала, бо білявка – це передусім характер», – поділилась Ольга Сумська.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.