«Потап і Настя стануть батьками». Каменських поділилася радісною новиною

Співачка опублікувала фото, на яких приховує фігуру.

Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото, на якому позує у светрі вільного крою. Вона також привітала прихильників з настанням літа та поділилася радісною новиною. Співачка повідомила, що отримала дві перемоги у національній премії «Золота Жар-Птиця 2020» – «Народний хіт» і «Співачка року».

«Літо! Вірю, що попереду у нас новий світлий етап і ми повернемося до тих звичних речей, які цієї весни стали цінувати ще більше. Я завжди намагаюся жити так, щоб цінувати кожен момент, кожну подію в моєму житті. Давайте кожен день будемо самі створювати події, які будуть зігрівати нас, надихати і наповнювати наше життя», – написала Каменських.

Світлина заінтригувала підписників зірки, які звикли бачити Настю в одязі, що підкреслює її фігуру. Під дописом вони залишали відповідні коментарі.

«Настю, твої вбрання стають дедалі вільнішими. Це те, що я думаю?, «Настя більше не показує живіт на фото, невже при надії?», «Ура! Настя і Потап стануть батьками», – писали шанувальники.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.