Макс Михайлюк висловився про скандальний фінал «Холостяка»

Макс вибачився перед шанувальниками за такий поворот подій.

Головний герой десятого сезону романтичного шоу «Холостяк» Макс Михайлюк опублікував на своїй сторінці в Instagram новий пост, в якому прокоментував фінал.

«Я не інстаграмная особистість, якщо чесно, мені ніколи не було цікаво виносити сміття з хати, брати участь в плітках і когось обговорювати. Я щиро хотів залишити все, як є, і жити далі. Але відчуваю, що у мене з’явився певний борг перед вами, перед тією аудиторією, яка дивилася весь сезон, переживала, підбадьорювала, писала хороші, добрі слова», – звернувся до користувачів Макс.

Макс також подякував глядачам за підтримку і вибачився за результат шоу.

«Ще раз хочу сказати Вам величезне спасибі. Вибачте, якщо не виправдав чиїхось очікувань, не вибрав, вподобану Вами учасницю, щось зробив чи не зробив. Але тільки я відповідаю за всі свої рішення і дії», – написав він.

Він зізнався, що не очікував такої великої уваги до його життя.

«Чесно, я не хочу цього хайпу, як хочуть його інші. І як бачите, не все так погано у всіх. Я б навіть сказав, дуже добре. Хочу звернутися до людей, які зі мною від початку і до кінця, до людей, які вміють слухати і чути, розуміти і не будують здогадок, які не перекручують інформацію, не тримають зла за те, що я робив, як вважав за потрібне», – додав Михайлюк.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.