Кароль показала палке фото з красунчиком з Танців із зірками: Дан Балан вже нервує

У мережі з'явилося фото, на якому вона позує з продюсером популярного шоу.

Шанувальники Тіни Кароль і Дана Балана продовжують обговорювати можливий роман артистів. Виконавці були тренерами на вокальному шоу «Голос». Під час ефірів вони відверто фліртували один з одним. Однак Тіна і Дан не поспішають підтверджувати або спростовувати відносини.

Нещодавно в мережі Instagram з’явилося нове фото, на якому Тіна Кароль позує разом з Володимиром Завадюк. Він є продюсером проекту «Танці з зірками», і це саме він заінтригував фанатів спільним фото зі співачкою.

«Рідна @tina_karol була в гостях. Як думаєте, які проекти ми готуємо?», – підписав знімок Володимир.

Користувачі в коментарях залишали свої припущення. Багато писали, що Дан і Тіна братимуть участь в новому сезоні танцювального шоу. Але Володимир поки не розкриває секрети.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.