Дмитро Нагієв зізнався, чому постійно носить окуляри

Актор надягає аксесуар не тільки заради стильного образу.

Телеведучий Дмитро Нагієв починав свою кар’єру з гумористичного шоу «Обережно, модерн!». Пізніше він став ведучим програми «Вікна». Після цього проекту Нагієва стали запрошувати грати в кіно і серіалах.

За свою акторську діяльність він змінив безліч ролей – від прапорщика до вчителя фізкультури. При цьому Нагієв практично не з’являється на екранах без сонцезахисних окулярів.

Хтось може припустити, що це частина образу – деталь, по якій його всі впізнають. Але тут справа не тільки в стилі. На початку своєї кар’єри у нього була травма лицьового нерва, а окуляри рятують ліве око від перезавантажень.

Схожі статті

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.