Холостячка Ксенія Мішина розповіла, кого шукає на проекті

Акторка поділилася, яким бачить ідеального чоловіка.

Актриса Ксенія Мішина стане головною героїнею романтичного реаліті «Холостяк», під час якого чоловіки будуть змагатися за серце жінки.

В одному із інтерв’ю вона розповіла, яким має бути ідеальний чоловік. Ксенія зізналася, що її попередні стосунки не мали успіху через її професію. Усі чоловіки сприймали Мішину як акторку серіалу або вистави.

На її думку, справжній чоловік має бути відповідальним та постійно працювати над собою. Ксенія хоче, щоб її обранець поважав її роботу, мав почуття гумору, був добрим та спокійним. Щодо зовнішності, то для Ксенії важливо, аби її чоловік гарно посміхався.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.