Брежнєва показала пікатні фото мами та сказала, що хоче виглядати так само

Співачка оприлюднила знімки мами в купальнику в мережі.

Співачка Віра Брєжнєва на своїй сторінці в Instagram привітала маму з днем народження. Вона опублікувала фото Тамари Галушко. На знімку мати зірки позує в купальнику на фоні скелі. Співачка зауважила, що фото архівне та зроблене минулого року.

Жінці виповнилося 68 років і співачка розповіла, що вперше не привітає маму особисто. Сімейне святкування родина вирішила скасувати через карантин.

«Моя богиня! Моя красуня, моя тендітна і така сильна, мудра та добра, мій найкращий приклад, мій друг! Моя мама! Люблю і ціную цю чудову жінку щодня, але сьогодні особливо!», – такий текст залишила співачка під знімком.

Віра не приховує, що її мама має розкішний вигляд, який би вона також хотіла зберегти у її віці.

«Хочу так само виглядати у свої 68!» – підсумувала колишня учасниця «Віа Гри».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.