Ірина Білик оговталася після втрати мами

Співачка півмісяця не виходила на зв'язок.

Інформація про те, що українська співачка Ірина Білик втратила маму, оприлюднили 22 травня. Жінці було 72 роки. Ганна Яківна займала посаду шеф-кухаря на телеканалі «Інтер», а перед цим працювала інженером на авіазаводі.

З моменту смерті матері Ірина Білик не виходила на зв’язок із фанатами. Нещодавно на її особистій сторінці в мережі Instagram вона вперше порушила мовчанку. Співачка опублікувала новий допис, в якому поділилася новиною з прихильниками. Зірка розповіла, що прикрасила обкладинку одного із видань.

Під фото вона залишила зворушливий текст, в якому натякаю на недавню втрату.

«У душі в мене все ще живе маленька дівчинка…», – зворушливо підписала фото співачка.

Натомість від користувачів вона отримала приємні коментарі та слова підтримки.

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.