Донька Олі Полякової показала фото з випускного

Дівчина випустилася з 9-ого класу.

Старша донька Олі Полякової Маша цього року закінчила 9-ий клас. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото з святкування.  Втім місце проведення Марія тримає в секреті.

На випускний Маша одягнула білу сукню вільного крою та доповнила образ стильним взуттям такого ж кольору. Дівчина обмежилася стриманим макіяжем та звичайною укладкою.

Судячи із тексту, який вона залишила під фото, Маша планує вступати до навчального закладу або переходити в іншу школу.

«Ось так ось я провела свій випускний з 9 класу. У цій школі я провчилася 9 чудових років, які я ніколи не забуду!! Дякую вам всім, хоч я і йду, я завжди буду подумки з вами, мій улюблений 9а клас. Поки пишу цей коментар, плачу», – зазначила Марія.

Схожі статті

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.