Наталія Могилевська розсекретила деталі стосунків з Владом Ямою

Співачка зазначила, що майже всі її пісні були автобіографічні.

Популярна українська співачка Наталія Могилевська була учасницею шоу «Танці з зірками».  У проекті вона виступала у парі  із хореографом Владом Ямою. Після завершення сезону вона випустила кліп на тему «Я сама выбирала этот танец». У відеороботі головну роль виконав її партнер на паркеті – Владислав. Після цього шанувальники співачки почали обговорювати можливий роман зірки.

За словами співачки, майже кожен її хіт пов’язаний із конкретними подіями у житті, тому не варто приписувати романтичні стосунки із героєм її кліпу.

«Майже всі мої пісні були присвячені конкретним подіям у житті, романтичним стосункам та розривам. Я захопилася танцями і написала трек «Я танцювала». Десять років тому, коли виступала разом із Владом Ямою, ми зняли кліп «Я сама выбирала этот танец». Ось тому більшість моїх робіт є автобіографічними. Важко відокремити себе від того образу, який я сама створюю та продюсую. Моя творчість взагалі невіддільна від особистого життя», – розповіла Наталія.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.