Віра Брежнєва в чорному ліфі і розхристаному білому піджаку показала прес: вагітністю там і не пахне

З огляду на те, що співачка Віра Брежнєва вже так давно знаходиться в шлюбі з Костянтином Меладзе, але все ніяк не народила дитину, публіка насторожена.

Вони з нетерпінням чекають будь-якої інформації про цікаве положення свого кумира. Тим більше, Альбіна Джанабаєва зважилася ж на третю дитину. Значить і Віра Брежнєва повинна “зрівняти ” рахунок в кількості дітей. Адже у неї вже є двоє від попередніх шлюбів, а з Костянтином спільних дітей немає.

Однак Віра Брежнєва не поспішає йти в материнство і буквально приголомшує шикарною фігурою

Так, екс-віагрянки опублікувала на своєму профілі в соціальній мережі Інстаграм фото в стильному аутфіт. Там вона одяглася в мінітоп чорного кольору. Поверх одягнений тільки розстебнутий піджак і штани білого кольору, які злегка великі на Віру. Таким чином вона здається ще більш мініатюрної і худий.

“Білий – однозначно мій колір) Але легка почервоніння після сонячних променів його ще більше підкреслює. Мій новий костюм @myseasons просто любов! “,

– висловилася виконавиця в описі до фотографії.

Нагадаємо, що недавно Віра Брежнєва разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе, а також дочками Сонею Кіперман і Сарою їздили відпочивати. Як виявилося. нинішній залицяльник мами відмінно ладнає зі своїми прийомними дітьми, і тому відпочинок всією сім’єю – часте розвага у Брежнєвої.

Також раніше ми робили відео про історію кохання Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе. Як ви вважаєте, чи можна назвати екс-віагрянки розлучницею?

Розлучниця Віра Брежнєва? Як насправді у Костянтина Меладзе і Брежнєвої зав’язався роман?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.