Регина Тодоренко продемонстрировала семейную идиллию: ждут пополнение

30-річна телеведуча і співачка Регіна Тодоренко нерідко радує своїх фанатів в Інстаграм новинами з закадрового життя на знімальному майданчику.

Але більшості все ж цікавіше чути про сім’ю. Тим більше з огляду на те, що недавно ходили чутки про можливе розлучення Тодоренко і її чоловіка-красеня Влада Топалова. Зараз артистка всі ці чутки успішно розвіяла, і показала, як вони весело втрьох проводять час на кухні – Регіна, Влад і їх син Майкл.

Можливо, скоро в їхній родині буде поповнення

У всякому разі, зіркові батьки вже замислювалися над тим, щоб завести синові братика або сестричку. Однак Регіна стверджує – зараз така зайнятість, що спланувати це просто неможливо. А сам Влад впевнений – це справа не потрібно планувати, все вийде так, як повинно бути.

Нагадаємо, навесні цього року Регіна Тодоренко потрапила в величезний скандал через свого необачного висловлювання. В одному з прямих ефірів вона сказала: “А що жінка зробила, щоб чоловік її не бив? “. Ті, хто займаються проблемами насильства в сім’ї, тут же звинуватили Регіну в тому, що вона стає на бік гвалтівника. Через це з Тодоренко розірвали контракти всі великі рекламні агентства, включаючи Кока-Колу.

Згодом вона провела ціле розслідування і випустила фільм про те, як в країні борються з проблемами насильства в сім’ї.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.