Вагітна Настя Каменських показала животик: «Сьогодні — найкращий день у житті». Потап буде щасливий

Популярна українська співачка Настя Каменських показала фігуру в топі і лосинах. Шанувальники впевнені, що дружина Потапа нарешті вагітна.

Любов публіки героїня нашої сьогоднішньої статті завоювала саме в дуеті Потап і Настя. Вже 3 роки вона є сольною виконавицею, яка виступає під псевдонімом NK. Найближча мета зірки — підкорити американського слухача і завоювати престижну музичну нагороду «Греммі».

Крім плідної роботи, артистка активно розвиває свій блог в Instagram. Там вона ділиться з 5 мільйонами підписників новими фото і відео, а також роздумами про життя.

Потап и Настя
Потап і Настя

На цей раз Каменських опублікувала домашній знімок в спортивному образі, продемонструвавши шанувальникам фігуру. Пост вона підписала мотивуюче:

«Сьогодні — найкращий день у житті! Він дарує безмежні можливості і тільки нам вирішувати, як з ними бути. І навіть якщо ви тільки на початку свого шляху до мрії і вам здається, що її ніколи не досягти, зробіть перший, нехай навіть маленький крок і ваша мрія стане ближче. Сам шлях до неї — це вже класна пригода! Почніть її прямо зараз».

У коментарях Настю обсипали компліментами і, звичайно, не обійшлося без типових підозр у вагітності:

  • «Красива яка»;
  • «Красуня!»;
  • «Вагітна, чи що?»;
  • «Коли народжувати збираєшся?».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Варто сказати, що співачці приписують цікаве положення практично завжди, в якому б ракурсі вона не з’явилася перед камерою. Незважаючи на це, її фігура не змінюється вже протягом декількох місяців, а значить дитину подружжя поки не чекає, так що все ще попереду.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.