Скандальна Волочкова в короткому пеньюарі випадково засвітила свою “зірку” – це треба бачити

Епатажна 44-річна балерина, яка колись крутила роман з Миколою Басковим, а зараз перекинулася до Микиті Джигурди, знову осоромилася на всю країну.

Вона опублікувала в своєму Інстаграм-блозі фото, де у неї екстра-короткий чорний пеньюар і видно чорне нижню білизну. Судячи з усього, Волочкову зовсім не турбує той факт, що у неї там можна щось прогледіти. Вона позує впевнено задерши голову вгору. Що ж, це якраз те, чого можна було очікувати від скандалістки Волочкової.

Анастасія знову вирішила перевірити на міцність своїх шанувальників – опублікувала фотографію в безглуздому вбранні, на якому засвітила зону бікіні

“Прекрасне світле недільний домашнє ранок! Бажаю всім радості і любові! “, – підписала знімок Анастасія Волочкова.

Відзначимо, такі фокуси для Анастасії – зовсім не щось дивовижне. Вона пишається своїм тілом і гнучкістю, тому без проблем зможе сісти на шпагат в будь-якому, навіть самому незручному місці. А про екстра-міні і майже невидимі наряди і говорити не варто. У неї що ні фото, то привід для обговорення, а іноді і висміювання.

У Анастасії в Інстаграм майже півтора мільйона фоловерів, які стежать за її творчістю.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.