62-річна мама Балана блиснула формами в короткій сукні: невістка Тіна Кароль обзаздриться

Телеведуча, співачка і за сумісництвом мама Дана Балана блиснула ідеальними формами в короткій сукні. Тіна Кароль, яку публіка вважає передбачуваною невісткою Людмили, обзаздриться.

Героїня нашої сьогоднішньої статті активно веде свій блог в соціальних мережах, чому шанувальники тільки раді. Судячи з її Instagram-стрічки, вона абсолютно не соромиться приміряти не тільки яскраві, але ще і сміливі наряди.

У свої 62 роки зірка з легкістю позує перед камерами в купальниках, спідницях довжини міні і не тільки.

Людмила Балан
Людмила Балан

На новому знімку Людмила позує в сріблястій блискучій сукні вище коліна, яка відмінно підкреслює її струнку талію, і таких же черевиках з відкритим носком. Доповненням образу стала лаконічна укладка і професійний макіяж.

Ось як мама Балана підписала фото:

«Все має свій захід… І тільки ніч закінчується світанком».

Звичайно, підписники просто не могли пройти повз такої краси і тут же обсипали знаменитість захопленими коментарями:

  • «Ви як завжди чудово виглядаєте!»;
  • «Жінка-легенда»;
  • «Яка ви гарна!»;
  • «Богиня»;
  • «Раніше пропадав Дан, а тепер удвох. Ми сумували».

Чутки про роман між Баланом і Кароль з’явилися під час їх спільної участі в «Голосі країни». Там же потенційні свекруха і невістка познайомилися, коли Людмила влаштувала синові сюрприз і заспівала на головній сцені проекту народну весільну пісню.

Тина Кароль и Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Зрозуміло, що публіка сприйняла це як натяк на майбутнє Дана і Тіни, хоча ніхто з них ніяк не коментує ситуацію, що тільки додає інтриги.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.