18-річний син Тарзана і Наташі Корольової роздягнувся і перевершив свого батька

З огляду на те, які скандали з зрадами відбувалися в родині Тарзана і Корольової в останні місяці, не дивно, що їх спільний син Архип дуже болісно відреагував на нездорову обстановку.

Більше про цю історію, яка стала дійсно скандальної, можна дізнатися в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Зрада Тарзана: за що він вдарив коханку і чи пробачила його Наташа Корольова?

З огляду на те, що батько Сергій Глушко дуже епатажний і любить увагу жінок, Архип Глушко мабуть вирішив, що він теж зможе таким шляхом домогтися слави, визнання і цільової аудиторії. Виходить у нього це поки не дуже, адже підписані менше 15 тисяч чоловік. Але це не скасовує того факту, що Глушко-молодший світить своїм торсом на всі боки.

Наприклад, тут він просто вирішив прорекламувати відео на Ютуб-каналі, але не упустив можливості розстебнути сорочку з візерунками.

А тут він надів маску, але забув надіти майку.

Розповідаючи про силах і натхнення, син Тарзана не забув продемонструвати свою сильну чоловічу силу через очі і оголений торс.

Як на це реагують зіркові батьки – невідомо. Зрозуміло лише одне – юний син переслідує мети батька, щоб здобути популярність і визнання на своєму тілі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.