«Потап на сьомому небі від щастя»: Каменських запідозрили у вагітності

Потап і Настя офіційно перебувають у шлюбі з весни 2019 року, і у них до сих пір немає дітей.

Шанувальники стурбовані таким станом справ. Вони дуже хочуть, щоб Анастасія нарешті порадувала свого чоловіка сином або дочкою. Саме тому фанатам здається, що на кожному фото Насті у неї видно округлий живіт. Особливо зараз, коли вона набрала трохи зайвої ваги.

Нове фото Насті Каменських знову породило чутки про вагітність співачки: Потап радий?

У кадрі Настя позувала в високих чорних спортивних лосинах, за якими особливо вразливі користувачі розгледіли нібито «вагітний» живіт.

“Зараз мені так подобається прокидатися рано, коли на вулиці ще зовсім темно і навколо така заспокійлива тиша і умиротворення. Це допомагає налаштуватися на новий день “, – чуттєво написала українська співачка.

Шанувальники тут же кинулися коментувати, що у неї видно округлий животик, і почали гадати який же у співачки місяць. Але Настя зовсім ніяк на це не реагує, адже звикла за довгі роки на сцені до таких пересудів.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.