Зарослий Євген Кошовий з «Кварталу 95» притиснувся до дружини, якій не подобається новий імідж чоловіка

Зірка «Кварталу 95» Євген Кошовий показав нове фото з дружиною після зміни іміджу. Від лисини лисого не залишилося і сліду.

З відходом Володимира Зеленського в політику художнім керівником всієї студії «Квартал 95» став герой нашої сьогоднішньої статті. Зрозуміло, що зі сцени він не пішов — Євген вміло поєднує акторську роботу з адміністративними обов’язками.

Крім телепроектів, Кошовий радує шанувальників свіжими фотографіями і відео в соціальних мережах, а майже півтора мільйонів його підписників завжди обсипають публікації кумира захопленими коментарями.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

На цей раз гуморист показав Insta-Stories спільний знімок з дружиною Ксенією. Вони обидва позують в рожевому, ніжно притиснувшись один до одного, але увагу привернуло зовсім не це.

Справа в тому, що актор вирішив відростити волосся з бородою, поки у нього з’явився вільний час для експериментів над зовнішністю. Уже майже 20 років поспіль Євген голить голову, саме тому публіка знає його як лисого з «Кварталу».

Скриншот из Instagram Кошевого
Скріншот з Instagram Кошового

Перша щетина у Кошового вже з’явилася, а ще за спинами пари видно дуже незвичайну картину і тому герой статті просто не міг стриматися від дотепного жарту на цю тему:

«Красива Ксюша, якийсь шлеппер і гола сім’я», — підписав фото актор. З жаргону шлеппер означає вагонний злодій.

Скриншот из Insta-Stories Евгения Кошевого
Скріншот з Insta-Stories Євгена Кошового

Виявляється, цей знімок був зроблений на дні народженні колеги Кошового Юрія Ткача — секретній сюрприз-вечірці з дрес-кодом в стилі вісімдесятих і запальною ламбадою. Коміки дружать сім’ями і часто проводять час разом.

День рождения Юрия Ткача
День народження Юрія Ткача

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".