Щаслива Альоша зачарувала мережу новим фото з новонародженою дочкою від Тараса Тополі: на це можна дивитися вічно

Відома українська співачка Alyosha зачарувала користувачів мережі новим фото з маленькою донькою. Зовсім недавно вони з чоловіком Тарасом Тополею стали багатодітними батьками.

15 серпня 2020 року героїня нашої сьогоднішньої статті народила третю дитину — дочку Марію. Обличчя малятка подружжя поки що не показували публіці. Крім неї, пара також виховує чотирирічного Марка і семирічного Романа.

Тарас Тополя и Алеша на прогулке с детьми
Тарас Тополя і Альоша на прогулянці з дітьми

Виконавиця часто ділиться у своєму мікроблозі в Instagram сімейними фотографіями, ось і цього разу вона вирішила не зраджувати традиціям. Так, новий миловидний знімок щасливої матусі викликав справжній фурор серед шанувальників.

Alyosha позувала перед камерою з закритими очима і щирою посмішкою, нахилившись над Марією. Співачка піднесла крихітну ніжку донечки до носа, який та стиснула пальчиками.

Беременная Alyosha
Вагітна Alyosha

Не можна не відзначити, що зірка виглядає прекрасно, а її натуральну красу ідеально підкреслив легкий макіяж. У підписі до публікації знаменитість перейшла на “дитячу” мову:

«Як же це прекрасно! Просто щастя! “Мама, у тебе ніс трохи завеликий. Ось так треба… Ось, отак добре, красиво”», — написала Альоша.

Звичайно, пройти повз такого розчулення підписники просто не могли, про що говорять безліч захоплених коментарів під постом:

  • «Яка солоденька ніжка»;
  • «Можна дивитись вічно»;
  • «Так пахне щастя!»;
  • «Малюкові здоров’я і любові»;
  • «Спасибі за такий позитив. Класне фото!»;
  • «Найкрасивіша п’яточка!».

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.