Поки Каменських вдома: Потап показав, як проводить час з єдиним сином від Ірини Горової

Відомий репер і продюсер Потап показав, як проводить час зі своїм 12-річним сином Андрієм.

Скоро буде 2 роки, як відомий репер Потап живе в шлюбі зі своєю колишньою колегою по групі, співачці Насті Каменських. Пара довго приховувала стосунки і “розкрила всі карти” тільки в день весілля. Вже більше року дружину Потапа підозрюють в вагітності, адже Настя то худне, то поправляється. Однак поки спільних дітей подружжя не має. Але не варто забувати, що у Потапенко є син від першого шлюбу – 12-річний Андрій. У своєму Інстаграмі артист частенько показує свого спадкоємця, який вже зовсім скоро наздожене зростом свого батька. Так, в цей раз Потап опублікував сімейне фото, на якому він разом з хлопчиком позує на вулиці з футбольним м’ячем.

“Прикрасили вихідні одягом і спортом”, – підписав знімок Потап.

Користувачі Мережі відразу ж взялися коментувати знімок. Підписники відзначили, що хлопчик уже зовсім дорослий і зростає копією батька. Деякі фоловери поцікавилися, чи гуляє разом з Потапом і Андрієм хоч іноді Настя Каменських? Дійсно, Потап часто публікує знімки з сином, але на таких фотографій ніколи немає його дружини Насті.

Настя Каменських не спілкується з сином Потапа

В одному з інтерв’ю колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла правду про взаємини Каменських з сином Потапа. За словами Горової, Настя з 12-річним Андрієм не спілкуються, а коли перетинаються – їх спілкування обмежується на фразах «привіт-пока».

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.