Целюліт і пивний живіт. Зірок Титаніка підловили на спільному відпочинку

Головних акторів легендарного «Титаніка» помітили разом під час відпочинку. Знімки з'явилися в мережі. Що пов'язує зірок, і як відреагували фанати, читайте в нашому матеріалі

Актори Леонардо Ді Капріо і Кейт Уінслет стали відомими завдяки своїм знаменитим ролям в культовому фільмі «Титанік», який глядачі побачили в 1997 році. У стрічці вони зіграли закоханих Розу і Джека.

З того моменту пройшло більше 20 років, але зірки продовжують підтримувати хороші стосунки. Днями в інтернеті з’явилися фото їх спільного відпочинку.

Кейт Уінслет і Леонардо Ді Капріо

Втім, шанувальники почали обговорювати не відносини артистів, а їх зовнішній вигляд, який, як вони помітили, дуже змінився. На знімках вони в купальних нарядах, тому зірок можно роздивитися, як то кажуть, “вздовж і впоперек”. Тепер в Лео і Кейт складно спізнати секс-символів Голлівуду.

У Ді Капріо з’явилися невеликий живіт і кругле підборіддя, а у Кейт вже немає тих струнких ніжок. В одному з пабліків в соцмережах фото підписали так: “Якби Роза все-таки поділилася плотом з Джеком”.

Леонардо Ді каприо

За півгодини пост зібрав понад 600 лайків і багато інших коментарів. Більшість з них були позитивними.

“Ну і шикарно “, “Так вони офігенні, шикарна була б парочка! А то він все по дочках бігає, ніяк до берега не приб’є”, “Ой да ладно, Кардашьян не краще, правда в іншому місці, а вони все одно класні”, – писали підписники.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найскандальніші розлучення зоряних пар і жахливі наслідки.

Нагадаємо, що у Петросяна і його молодої дружини народилася дитина.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.