“Розпатлана як Баба Яга “: Оля Полякова з’явилася перед фанатами без макіяжу і не “прилизана”

Зірка української поп-сцени Оля Полякова приголомшила фанатів розпатланим зовнішнім виглядом.

Фоловерів підозрювали, що їх кумир будинку виглядає далеко не так, як на сцені, але не думали, що настільки. Напередодні зухвала блондинка Оля Полякова виставила у власному блозі фото, де вона майже без макіяжу і зі злегка розпатланим волоссям. В описі до знімка запитала як справи у фанатів.

Коментарі щодо нового образу королеви ночі були вельми неоднозначні

Думки фанатів з приводу натуральної краси Олі Полякової кардинально розійшлися.

  • Раз п’ять переглянула фото. неймовірно красива
  • Завжди вам дивувалася, як в одній людині може так багато всього: і красива і талановита і винахідлива і заповзятлива і людяна, пряма, безстрашна
  • Яка красуня без макіяжу! Прям 20 років
  • Що за старенька?
  • Ну таке собі …

Нещодавно Оля Полякова підняла свої рейтинги тим, що в прямому ефірі посварилася з головним санітарним лікарем України Віктором Ляшко. Його і команду чинного президента Володимира Зеленського вона звинуватила в тому, що немає абсолютно ніякої допомоги артистам, які під час карантину сидять без грошей і допомоги. А також натякнула, що всюди треба дати хабар, щоб офіційно отримати хоч якісь дотації.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.