Відома українська ведуча вразила фанатів несподіваним омолодженням

Телеведуча Марічка Падалко після кардинальної зміни іміджу вразила новим фото.

У Падалко, як і в інших зірок, в зв’язку з карантином зараз з’явилося більше вільного часу. Багато з них надолужують згаяне і намагаються більше уваги приділяти рідним і близьким. Популярна ведуча Марічка Падалко, наприклад, на карантині займається з дітьми.

Падалко більше часу проводить з близькими

“З введенням карантину більшу частину часу я проводжу вдома з сім’єю. І вже є такий початковий досвід, як пережити карантин вдома», – заявила Марічка.

Крім того, вона привчає дітей планувати день і намагається правильно харчуватися. «Хороша ідея – це зробити розклад дня, і почати з простого – три основні прийоми їжі. До того ж, варто віддати перевагу правильному збалансованому харчуванню».

Зірка додала, що, незважаючи на карантин, навчальний процес у дітей триває. Вони отримують освіту дистанційно. Правильно розподілити час на уроки і домашні завдання допомагає планування, визнає Марічка.

Марічка Падалко

Крім того, разом з дітьми Падалко вчить англійську мову, щоб на власному прикладі показати, як важливо постійно отримувати нові знання.

Ведуча також привчила дітей пити багато води і часто мити руки. Разом кожен день вони виходять на прогулянку, а ще придумали нову сімейну традицію: встановили  family time, тобто раз у день вони обов’язково роблять щось разом. Це може бути перегляд фільму або інше заняття.

Нагадаємо, що нещодавно Марічка здивувала новим іміджем. Вона змінила довжину і колір волосся, а образом поділилася з шанувальниками в Instagram, які залишали позитивні коментарі до фото ведучої.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Куди пропали знамениті артистки після завершення популярних серіалів.

Нагадаємо, що зірок Титаніка підловили на спільному відпочинку.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.