Стара алкоголічка. Олена Яковлєва налякала фанатів новим фото

Відома російська актриса Олена Яковлєва нещодавно опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах фото, яке отримало масу критичних коментарів. Що саме не сподобалося підписникам зірки, читайте в нашому матеріалі.

На знімку Олена постала перед прихильниками без макіяжу, зачіски і в одязі спортивного стилю. На неї тут же посипалися негативні коментарі від фанатів.

Фото, яке викликала бурхливу реакцію фанатів

Шанувальники акторки під фото стали обговорювати, що ж стало причиною не надто привабливого зовнішнього вигляду акторки. Одні писали про те, що це наслідок використання важкого гриму. Інші припустили, що Олена перестала доглядати за собою. Актрису навіть назвали старенькою і кидали докори щодо зловживання алкоголем.

До фігури артистки ніяких зауважень з боку фанатів не було. І це не дивно, адже напередодні Яковлєва помітно схудла.

Яковлєва з сином

Нещодавно, до речі, об’єктом обговорення шанувальників став син Олени Денис. Хлопець славиться тим, що на його тілі дуже багато татуювань. Навіть на обличчі молодого чоловіка присутні зображення. Тепер Денис зізнається, шкодує про те, що колись набив тату, і навіть подумує про те, щоб їх вивести. Якщо він зважиться на це, то спочатку позбудеться малюнків на голові.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Кому – біда, а кому – бізнес: скільки зірки заробляють на коронавірусі.

Нагадаємо, що брат Валентини Толкунової розповів, що вона вмирала від раку і продовжувала доглядати за чоловіком.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.