Тіна Кароль з відкритою спиною томно вигнулась і чогось чекає – скоро Балан приїде

Тіна Кароль в черговий раз порадувала шанувальників новою модною фотосесією.

Цього разу чуттєва і нескінченно красива Тіна вибрала вечірнє плаття відомого бренду Mônot. До нього вона підібрала дуже високі рукавички з тонкої шкіри на ґудзиках.

 ""

Щоб нічого не відволікало від вишуканого дизайну наряду, волосся Тіна гладко зачесати, зв’язала в пучок і доповнила довгими нитками з кришталевими каменями.

 ""

Такий аксесуар для зачіски зараз дуже модний, як і кришталева бахрома.

 ""

Мінімалістичний дизайн вбрання дуже вдало підкреслює красиву фігуру співачки. Для порівняння – цей же наряд на японській моделі Кіко Мізухара (Kiko Mizuhara).

Kiko Mizuhara
Kiko Mizuhara

Фото ще кілька кадрів фотосесії. А Дан Балан дійсно скоро приїде в Україну і виступить на фінальному вечорі “Танців у зірками”.

 "" ""

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.