Як виглядає зараз дівчинка, голосом якої говорить Маша з популярного мультфільму

Аліна Кукушкіна - її голос знають всі діти. Ця дівчинка озвучила Машу з відомого мультфільму «Маша і ведмідь». Свого часу на кастинг її привела мама. Як склалася доля артистки і чому її замінили, читайте в нашому матеріалі.

На пробах Аліну помітили автори серіалу. Вони відзначили, що її голос і манера мови ідеально підходили під цю роль. Аліна була не першою дівчинкою, яку прослуховувала команда. Однак після того, як сценаристи і режисери побачили Кукушкіну, пошуки припинилися. Адже дівчинка могла не тільки говорити, а й співати за свою героїню, а ще її голос практично не вимагав обробки звукорежисера.

Аліна Кукушкіна

Аліна не приховувала захоплення від своєї роботи. Свою ейфорію від процесу вона пояснювала тим, що завжди захоплювалася казками та іграшками.

Однак через деякий час голос дівчинки змінився: з дитячого він перетворився в дорослий. Тоді Кукушкіна не могла продовжувати працювати над проектом.

Автори мультфільму вирішили шукати заміну. Вони поставили собі за мету знайти дівчинку з максимально схожим голосом, щоб глядачі не помітили різниці. У 2016 році завзяту Машу озвучує Варя Саранцева.

Тепер Машу озвучує інші дівчинка

Сама ж Кукушкіна не залишилася без роботи: їй запропонували місце помічниці звукорежисера. Тепер вона консультує нову Машу.

Аліну неодноразово звали озвучувати героїв в таких проектах, як «Нікчемний я», «Дім марень», і запрошували на другорядні ролі в фільмах.

Незважаючи на ранню славу і постійну зайнятість, дівчинка продовжує багато часу присвячувати навчанню. У минулому році вона закінчила школу з медаллю. У планах юної зірки – кар’єра на телебачення або в сфері реклами. Професію актриси Аліна не розглядає, оскільки вважає це нестабільним заробітком.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: У мережі з’явилися фото незрячої Гурцької без окулярів.

Нагадаємо, що Анна Семенович показала фото своєї квартири.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.