Тоді і зараз. Як сьогодні виглядають і чим займаються актори з серіалу Coлдaти

"Здраствуй юнocть в сапoгах ..." - свого часу цю фразу наспівували фактично всі. Серіал «Солдати» вперше вийшов на екрани в 2004 році і відразу полюбився вітчизняному глядачеві. За смішними історіями героїв спостерігали мільйони. Автори проекту зробили ставку на симбіозі: покликали зніматися як досвідчених артистів, так і невідомих акторів. У когось після «Солдат» були десятки фільмів і серіалів, а хтось так і залишився «служити». Як склалася доля артистів, читайте в нашому матеріалі.
Олексій Маклаков

Хто не пам’ятає прапорщика Шматко? Навіть ті, хто не дивився серіал, точно знають це прізвище. На екрані його блискуче зіграв Олексій Маклаков. Він і раніше з’являвся у фільмах і серіалах, але ця роль принесла йому величезну популярність. Після проекту його кар’єра злетіла вгору. На нього одна за одною посипалися пропозиції, а ще Олексій спробував освоїти іншу професію – співака.

Борис Щербаков

Борис Щербаков в популярному серіалі зіграв полковника Павла Бородіна. Він настільки натурально перевтілився, що після закінчення проекту його дуже часто запрошували на роль військового. Актор також продовжив свою кар’єру, і зараз грає не тільки чоловіків з погонами, а й прекрасно вживається в образ інших персонажів – на екранах і в театрі.

Роман Мадянов

Роман Мадянов, він же Віктор Колобков, прийшов в серіал вже досвідченим актором. У цій сфері він з 1972 року, але «Солдати» стали новим поштовхом вгору. Зараз він продовжує зніматися і грати в театрі, а також пробує себе в озвучуванні мультфільмів.

Іван Моховиков

До серіалу «Солдати» Іван Моховиков грав другорядних персонажів. Роль Кузьми Соколова стала першою серйозною роботою в кіно, після якої на перспективного хлопця звернули увагу. Його стали частіше запрошувати взяти участь в різних проектах. Актора можна побачити в таких фільмах, як “Вій” і “Відгомін”. Крім того, він з’явився ще в кількох серіалах. Деякі з них – були на військову тематику.

Денис Бузін

Рядового Бутонова зіграв актор Денис Бузін. На той момент в його фільмографії був всього один фільм “Мустанг”. Після серіалу «Солдати» його запросили в такі популярні проекти, як “Фізрук”, “Зайцев + 1”, “Глухар”, “ЧОП”, “Закон кам’яних джунглів”.

Ольга Фадєєва

Кар’єра Ольги Фадєєвої також злетіла вгору після «Солдат», де вона зіграла Ірину Пілеєву. Вона продовжила зніматися в кіно. Її глядачі запам’ятали по ролям в “Циганці”, “Кожному своє”, “Вона не могла інакше”. Проте актриса більше захоплена спектаклями і постановками, тому зараз вона працює в Національному академічному театрі Янки Купали.

Ігор Гаспарян

Актор Ігор Гаспарян також прийшов на знімальний майданчик з величезною кількістю проектів за спиною, але жоден з них не приніс артисту славу і успіх. Чого не можна сказати про «Солдат». Роль Сократа Погасяна стала першою великою в його кар’єрі. Після зйомок він продовжив свою акторську кар’єру. Його запрошували на ролі першого і другого планів.

Павло Кассінський

Після “Солдат” продовжив кар’єру і Павло Кассінський, який зіграв сержанта Рилєєва. На відміну від своїх колег по серіалу, його звуть не на ролі військових. Особливості його зовнішності і талант перевтілення зробила його на екрані дуже правдоподібним бандитом. До речі, в останній раз він був помічений в серіалі “СашаТаня”, де зіграв сусіда пари.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Завидні дівчата: найкрасивіші дочки зірок.

Нагадаємо, що чоловіка Валерії запідозрили в зраді.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.