Знову заміж? Розведена Аліна Гросу похвалилася розкішним весільним платтям і заінтригувала важливою новиною: «Уже завтра ..»

Відома співачка і актриса Аліна Гросу тільки недавно зізналася, що розлучилася з чоловіком і тут же наділа білосніжне плаття вдруге.

Кілька місяців тому Аліна Гросу зізналася, що вже півроку, як знаходиться в розлученні з бізнесменом Олександром Комковим. Як виявилася, після розкішного весілля в Італії молодята прожили всього 6 місяців і розлучилися через те, що Олександр знайшов собі нову пасію. Співачка розповіла всю правду про невдалий шлюб після презентації пісні і кліпу «Голий король». Тоді Аліна зазначила, що відеокліп був створений “на реальних подіях”, а в головній ролі виступив живий козел, як прототип одруженого чоловіка-зрадника.

Кадр з кліпу "Голий король"
Кадр з кліпу “Голий король”

Втім, красуня намагається не впадати у відчай і зазначає, що на цьому життя не закінчується. Зараз Аліна весь свій час присвячує роботі, а сьогодні, 3 грудня, вона заінтригувала прем’єрою ліричної пісні “Стримай мене “. Аліна опублікувала в своєму Інстаграмі невелике відео, в якому вона стояла на сцені, а на тлі грав уривок з її нової пісні.

«# Завтра # Прем’єра # УдержиМеня», – підписала співачка відео. Гросу була одягнена в довгій біле плаття, яке дуже нагадує весільну. При цьому дівчина блиснула розкішної стрункою фігурою і пишними грудьми.

Підписники оцінили образ своєї улюблениці і написали багато похвальних коментарів, зазначивши, що Гросу має шикарний вигляд.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.