Ірина Білик налякала Мережу жахливим зовнішнім виглядом: постаріла на 100 років

50-річна українська співачка Ірина Білик раптово задумалася про те, як буде виглядати через 100 років.

Ірина Білик є народною артисткою України, володаркою Ордена княгині Ольги і зірки на алеї слави зірок в Києві. Зрозуміло, у неї величезна армія шанувальників, яких вона регулярно радує новими фото і відео в соціальних мережах.

Нещодавно 50-річна співачка злякала своїх шанувальників, опублікувавши незвичайне відео в Інстаграм-сторіз. У ролику вона з’явилася з накладеними фільтрами, які спотворювали обличчя артистки, робили ефект глибоких зморшок і сивого волосся.

Білик зістарила себе за допомогою фільтрів
Білик зістарила себе за допомогою фільтрів

“Хто хоче побачити, який вигляд матиме Ірина Білик років через сто? “, – сказала в відео артистка.

Варто відзначити, що насправді, в свої 50 років артистка дуже добре виглядає. Втім Білик ніколи не приховувала свою пристрасть до пластичної хірургії. Вона вважає, що артисти повинні тримати себе на рівні, тим більше якщо на це є гроші. На питання журналістів, скільки операцій зробила Ірина, вона пожартувала, сказавши, що обов’язково про це розповість у своїй автобіографічній книзі, яку випустить в 75 років.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.